Välja rätt typ av underkläder

Att välja rätt typ av underkläder till sitt bröllop är lite av en konst och kräver gott om tid och eftertanke, det är ett mycket större beslut än man kan tro. När man väl bestämt vilken bröllopsklänning man ska ha är det dags att tänka på det man skall ha under. Klänningens modell material och struktur ska styra ditt val av underkläder. Underkläderna kan göra stora underverk och lyfta fram de bra sidorna och hjälpa upp de som är lite mindre fördelaktiga, underkläderna hjälper till att forma kroppen och får din bröllopsklänning att sitta mycket bättre.

En väl utvald korsett kan vara både praktisk och bekväm

När man väljer det man ska ha under klänningen på sitt bröllop vill man givetvis att det ska vara vackert och sensuellt, men det gäller också att tänka praktiskt, underkläderna ska inte bara vara vackra, de ska ha en funktion också och vara praktiska och bekväma. Något som gör under, både med figur och hållning, är en torsolette eller korsett som många kallar den för. Bröllopsdagen är en mycket lång dag och korsetten ger ett mycket bra stöd för en trött rygg. Tänk på att en korsett formar om din kropp, vilket kan påverka storleken på bröllopsklänningen. Prova därför alltid underklädena och korsetten tillsammans med klänningen. Inte bara för att ha koll på komfort och att den inte syns genom klänningen, utan också, viktigast av allt, ha koll på vilken klänningsstorlek som blir bäst, tänk även på att om man vill snöra sin korsett lite hårdare måste du träna lite innan ditt bröllop.

En urringad klänning kräver så klart underkläder som passar därefter och i det här fallet är en korsett eller en underbyst korsett ett bra alternativ.  Den sitter på plats med hjälp av skenorna som också hjälper till att hålla upp bysten, även om den är axelbandslös. Väljer man en klänning med ärmar kan en BH med axelband som går i kors på ryggen och som knäpps fram på magen, vara både bekvämt och praktiskt. När man väljer korsett, toroslette eller BH utan axelband är det viktigt att välja produkter av bra kvalitet, så den verkligen håller vad den lovar och sitter uppe på bröllopsdagen.

Härligt tunna och nästan genomskinliga underkläder har blivit populära bland brudar. De är tunna och åtsittande och i princip osynliga. Detta gör att de inte är direkt vackra och ”brudaktiga”, kanske ska man välja en sorts underkläder under klänningen och sedan byta till bröllopsnatten? Färgvalet är viktigt, det gäller att välja samma färg på underkläderna som man har på sin bröllopsklänning, inte bara för att de ska synas mindre, utan för att man ska känna att de matchar helheten.

Vill man ha en rejäl vidd på sin klänning ska man välja att ha en underkjol. Den håller ut klänningen och finns i många olika modeller. Det bästa valet när det gäller material av underkjol är en av krinolin, den motverkar att stumporna maskar sig när klänningen stöter mot benen. Väljer man ändå en av till exempel, tyll, kan det vara en bra sak att sy ett tunt foder som skyddar. Det är även när det gäller val av underkjol viktigt att prova den tillsammans med klänningen, tänk på att längden är rätt, ingen vill ju snubbla på sin stora dag. Många bröllopsbutiker hyr ut underkjolar av krinolinmodell och de finns i fler olika utföranden beroende på vad klänningen behöver. Det är viktigt att gör rätt val när det gäller bröllopsunderkläder, men det viktigaste är att man får det man vill ha, att det känns rätt och framför allt att man tar god tid på sig och inte ät ute i sista stund.

När det är dags att säga JA och knyta äktenskapens band så är det inte det lättaste att inte bli förvirrad då det finns så mycket att välja på och visst ska det finnas att välja mellan då det är den viktigaste dagen i mångas liv.
Vara vacker under bröllopsklänningen är lika viktigt som brudklänningen.
Vad du än väljer för brudunderkläder är det viktigt att dessa sitter skönt då det är en lång dag.
På bröllopsdagen är det viktigt att känna sig så vacker som det bara går.
Så välj de vackraste underkläderna du hittar!
Vill man vara traditionell så är det vitt, crémefärgat eller champangefärgat dessa färger är otroligt vackra mot alla olika hudnyanser.
Underkläderna under bröllopsklänningen kan variera men det mest klassiska är en korsett med avtagbara strumpeband så att du kan välja med eller utan strumpeband om
du istället satsar på ett par eleganta stay-ups eller om du vill ha ett par snygga strumpor så använder du strumpebandshållarna så håller dom strumporna på plats.
Ett litet tips köp två uppsättningar av strumporna ifall dom skulle gå sönder under dagen så kan du snabbt byta till ett par nya.
Plagg som drar in och lyfter upp där det behövs är aldrig fel denna dag.
Det finns korsetter med eller utan axelband samt med eller utan djup urringning bak om din brudklänning är ärmlös eller går djupt ned på ryggen.
Du kanske tycker att det är lite osexigt med ett korsettset på bröllopsnatten. Möjligheten finns säkert att byta om till några sexigare underkläder.
Glöm heller inte ett strumpeband för att få med ”något blått” som sig bör vara med i brudens utstyrsel för att bringa tur.